Kako Raditi Fitness

Sadržaj:

Kako Raditi Fitness
Kako Raditi Fitness

Video: Kako Raditi Fitness

Video: Kako Raditi Fitness
Video: Kako voditi ONLINE treninge / Online Fitness Academy / Marino Basic 2024, Svibanj
Anonim

Proljeće je već na pragu i nestrpljivo kuca na vrata. To znači da je vrijeme da svoje tijelo pripremite za sezonu plaža. Kako? Kroz fitness. Osim oblikovanja tijela, dobit ćete pojačanje živahnosti i dobrog raspoloženja.

Pažljivo slušajte savjet trenera
Pažljivo slušajte savjet trenera

Upute

Korak 1

Prvo morate odabrati fitnes klub. Može se nalaziti pored kuće ili posla (glavno je da do njega nije bilo predaleko, inače će cesta uzeti puno energije). Poželjno je da klub ima priliku za individualni i grupni trening, predstavljena su različita područja kondicije.

Korak 2

Nakon što odaberete, posavjetujte se s trenerom. Možda će vam trebati nekoliko osobnih sesija da biste savladali osnovne vježbe i pravilno ih izveli.

Trener će vam reći o simulatorima koji su u klubu, naučiti vas kako ih koristiti.

Pažljivo slušajte njegove savjete, jer pogrešno izvedene vježbe mogu vam naštetiti.

3. korak

Da bi trening bio učinkovit, morate kombinirati kardio i trening snage. Cardio (traka za trčanje, sobni bicikl, steper) pomoći će vam da se riješite viška masnoće, a opterećenja snagom trenirat će vaše mišiće.

4. korak

Slobodno idite na grupne treninge. Mogu biti vrlo zanimljivi.

Za početnike su joga, istezanje i pilates dobar izbor. Ovi su treninzi dovoljno mirni, pa su pogodni za ljude koji se nikada nisu bavili sportom. U učionici se razrađuju glavne mišićne skupine, tijelo postaje fleksibilnije.

Preporučeni: