Kako Odabrati Zaštitu Za Videozapise

Kako Odabrati Zaštitu Za Videozapise
Kako Odabrati Zaštitu Za Videozapise

Video: Kako Odabrati Zaštitu Za Videozapise

Video: Kako Odabrati Zaštitu Za Videozapise
Video: КАК ЗАПИСАТЬ ВИДЕО С ЭКРАНА ПК | БЕСПЛАТНО | IFUN SCREEN RECORDER 2024, Travanj
Anonim

Kada kupujete rolere, važno je odabrati pravu zaštitu za ruke i noge, tako da klizanje predstavlja zadovoljstvo.

Kako odabrati zaštitu za videozapise
Kako odabrati zaštitu za videozapise

Rolanje bez zaštite je opasno. Zimi nije tako bolno pasti dok klizate, jer odjeća služi kao vrsta zaštite. Pad ljeti neizbježno će dovesti do plavih koljena i drugih neugodnih posljedica.

Za najveću zaštitu najbolje je nositi set jastuka za koljena, lakta i posebne rukavice. Pri odabiru obratite pažnju na sljedeće detalje:

1) Jastučići za koljena ne bi trebali pokrivati samo patelu, već i poplitealni prostor. Obično, pri padu, udarac padne na poplitealnu regiju. Odaberite odgovarajuću veličinu tako da zaštita čvrsto leži na nozi - da se ne mota i ne pucka.

2) Također odaberite laktove strogo u skladu s veličinom. Bolje je ako će se nositi na ruci kao vrsta čarapa na laktu. Takvo je pričvršćivanje prikladnije od čičak traka.

3) Pri odabiru rukavica obratite pažnju na to da je dio koji padne na dlan što deblji. Ako je tamo samo krpa - zaštita u slučaju pada bit će samo od ogrebotina, ali ne i od udara.

Obratite pažnju na materijale od kojih je izrađena zaštita. Imajte na umu da ti atributi nisu stečeni radi ljepote, glavna im je funkcija zaštititi ruke i noge od udara pri padu.

Preporučeni: